Reseptit

Paistettua Nieriää / muuta kalaa sekä Linea Verde Quinoa kasvispihvit 4; lle

  • Suomen Iglu Oy Nieriä / muu kala filee a `180 g syöjä
  • Linea Verde Couscous Kasvispihvi 4 kpl a`100 g
  • Kesäkurpitsaa viipaleita, paahda pannulla / Tuoretta parsaa 2kpl syöjä?
  • Nippu kirsikkatomaatteja 4 nippua
  • Kanttarellimuhennosta; 1 dl syöjä
  • Suomen Iglu kuutioituja pakaste kanttarellikuutioita 200 g
  • Sipulikuutio 50 g
  • Voita / margariinia 50 g
  • Vehnäjauhoja 50 g
  • Laktoositonta kuohukermaa 4 dl
  • Suolaa 1 tl (lopussa ennen maistoa)
  • Mustapippuri myllystä.
  • Sitruunalohko + tilliä kalan päälle. Nauti.

Valmistusohje;

  • Valmista Linea Verde Couscous-kasvispihvit. ( aiemman ohjeeni mukaisesti)
  • Valmista kanttarellimuhennos;
  • Paista sienistä ensin vesi pois, lisää sitten öljy/ voi tai margariini sekä sipulikuutiot.
  • Lisää jauhot, sekoita hyvin.
  • Lisää kermaa pikkuhiljaa koko ajan sekoittaen, ettei paakkuunnu.
  • Keitä muhennosta hiljaa hymyillen noin 15 minuuttia, että jauhot kypsyvät.
  • Mausta suolalla ja pippurilla sekä tuoreilla yrteillä, joista tykkäät.
  • Paloittele ja paista / keitä suolalla maustetussa vedessä kuoritut tuoreparsat all dente kypsäksi.
  • Paloittele ja poista ruodot kala fileistä, mausta kevyesti suolalla ja pippurilla, paista kypsäksi öljy-voiseoksessa pannulla . Kokoa annos edustavaksi ja nauti herkusta hyvässä seurassa.