Linea Verde couscous luomu/ originaali / täysijyvä 500 g
Vesi 7 dl
Aurinkokuivattuja tomaatteja 200 g
Kalamata oliiveja 100 g
Sitruunan mehua ja kuorta raastettuna 1 kpl
Kasvisliemikuutio 2 kpl
Tuoretta basilikaa 1 nippu
Artisokan sydämiä (prk) 1 prk
Grillattua paprikaa 2 kpl
Merisuolahippuja 1 rkl
Oliiviöljy extra virgin oil 1 dl
Salaatin lehdet romaine/ tammenlehti/ muu mistä pidät.
Appelsiinilohkoja/ vesimelonia/ greippilohkoja/ muu tuorehedelmä mikä tuo iloa sinulla ja raikkautta salaattiin.
Valmistusohje.
Halkaise ja ota paprikan siemenkota pois. paloittele paprikat lohkoiksi ja paahda grilliraita pannulla / tavallisella nopeasti. Jäähdytä ne.
Valuta ja halkaise artisokat kahtia. Säästä liemi
Kuumenna vesi kiehuvaksi ja mausta suolalla ja 2 kpl kasvisliemikuutiolla.
Kaada kiehunut maustettu vesi couscous ryynien päälle ja anna turvota 10-12 minuuttia kannen alla,
Jäähdyt turvonneet couscous ryynit.
Sekoita nesteet + oliiviöljy --) kaada couscous joukkoon + sekoita muut kasvikset sekä oliivit varoen nostellen joukkoon.
Maista !
Mausta makutottumustesi mukaan.
Pese salaatin lehdet hyvin.
Tee isoon kulhoon / valmista suoraan lautasille ja koristele mieltymystesi mukaisesti ja nauti hyvässä seurassa laadukkaasta Linea Verde Couscous salaatista.
Tarjoiluvinkki; Täydennä herkku Naanleivän ja levitteen kera?