Reseptit

Linea Verde Couscous – kasvis salaattia 4 lle

 

Raaka-ainelista.

  • Linea Verde couscous luomu/ originaali / täysijyvä 500 g
  • Vesi 7 dl
  • Aurinkokuivattuja tomaatteja 200 g
  • Kalamata oliiveja 100 g
  • Sitruunan mehua ja kuorta raastettuna 1 kpl
  • Kasvisliemikuutio 2 kpl
  • Tuoretta basilikaa 1 nippu
  • Artisokan sydämiä (prk) 1 prk
  • Grillattua paprikaa 2 kpl
  • Merisuolahippuja 1 rkl
  • Oliiviöljy extra virgin oil 1 dl
  • Salaatin lehdet romaine/ tammenlehti/ muu mistä pidät.
  • Appelsiinilohkoja/ vesimelonia/ greippilohkoja/ muu tuorehedelmä mikä tuo iloa sinulla ja raikkautta salaattiin.

Valmistusohje.

  • Halkaise ja ota paprikan siemenkota pois. paloittele paprikat lohkoiksi ja paahda grilliraita pannulla / tavallisella nopeasti. Jäähdytä ne.
  • Valuta ja halkaise artisokat kahtia. Säästä liemi
  • Kuumenna vesi kiehuvaksi ja mausta suolalla ja 2 kpl kasvisliemikuutiolla.
  • Kaada kiehunut maustettu vesi couscous ryynien päälle ja anna turvota 10-12 minuuttia kannen alla,
  • Jäähdyt turvonneet couscous ryynit.
  • Sekoita nesteet + oliiviöljy --) kaada couscous joukkoon + sekoita muut kasvikset sekä oliivit varoen nostellen joukkoon.
  • Maista !
  • Mausta makutottumustesi mukaan.
  • Pese salaatin lehdet hyvin.
  • Tee isoon kulhoon / valmista suoraan lautasille ja koristele mieltymystesi mukaisesti ja nauti hyvässä seurassa laadukkaasta Linea Verde Couscous salaatista.
  • Tarjoiluvinkki; Täydennä herkku Naanleivän ja levitteen kera?