Kanttarelli- munakoisotomaattikastike, valmistusaika noin 20 minuuttia
- Granoro Polpa Di Tomato 400 g
- Suomen Iglu kanttarelli kokonainen pieni 200 g
- Munakoiso tuore 20*20 mm kuutio 100 g
- Kesäkurpitsa kuutio 20*20 mm 100 g
- Minitomaatti tuore (halkaise) 80 g
- Sipulikuutio 50 g
- Kevätsipulia pilkottuna renkaiksi.30 g
- Valkosipulin kynsi hake 50 g
- Herbafrost luomu pakaste basilika 35
- Merisuola 1 tl
- Mustapippurirouhe 1 tl
- Valmistusohje;
- Paista ensin kanttarellit rapeiksi, lisää muut kasvikset ja paahda lisää.
- Lisää Granoro Polpa De Tomato
- Kuumenna herkku.
- Maista!
- Lisää Herbafrost luomu basilika + muut lehtivihreät.
- Maista!
- Maista! Annostele valmis kastike keitettyjen pastojen joukkoon hyvin sekoittaen Annostele annos houkuttelevasti esille keittolautaselle + ripottele pintaan parmesaanilastuja / raastetta.
- Siivilöi kuuma vesi pois, kun pasta on keitetty oikean minuuttiajan. Kaada kuumapasta sekoitus kulhoon ja lisää noin 0,5–1 dl hyvää oliiviöljyä antamaan kiiltoa pastoille sekä pitämään ne irrallisena.
- Voit tässä vaiheessa lisätä myös hippusellisen suolaa / mustapippuri halutessa?
- Maista!
Valmistaminen;
- Lisää aiemmin valmistamasi / valittu kastike pastojen sekaan, sekä pyöräytä työvälineellä kastike ja pasta varoen kuohkeaksi ja tasaisesti sekaisin.
- Annostele pasta-annokset valitulle mielellään syvälle lautaselle tyylikkäästi.
- Laita pinnalle Parmesaani raastetta tai lastuja sekä tilkka hyvä laatuista oliiviöljyä
- Nauti hyvässä seurassa italialaisesta valmistamastasi herkkupastasta.
Vinkkejä;
- Voit luonnollisesti korvata tuotteet laktoosittomiksi / laktoosillisiksi.
- Voit muuttaa pääraaka-aineen miksi vaan tahdot?
- Voit lisätä esimerkiksi lämminsavustettua merilohta palan pastojen päälle?
- Voit tarjota esimerkiksi valkosipulipatonkia isona viipaleena pasta lautasen viereen
Annosten esiin laitto;
- Annostele pasta houkuttelevasti syvälle lautaselle ja koristele mielesi mukaan😉
Koristelu
- Parmesaani raaste / lastuja
Muut lisuke ideat;
- Tuoreyrttiöljy
- Valkosipulilastu-öljy
- Chililastu-öljy
- Pestokastike?
- Juustopatonkipaloja
- Valkosipulipatonkipaloja
- Pippuripatonkipaloja
- Savutettu lohipala
- Kylmäsavustettua lohta suikaleena korvaamaan katkaravut?
- Muut lihatuotteet?
- Sienikastike?
- Muut kasvispohjaiset kastikkeet?
- Juustokastikkeet?
- Mikä vain on lempikastikkeesi sopii mainiosti täydentämään Granoro pastojamme.