Reseptit

Granoro gluteeniton penne rigate con Farina di Quinoa 400 g keittoaika 9 minuuttia.

Kanttarelli- munakoisotomaattikastike, valmistusaika noin 20 minuuttia

  • Granoro Polpa Di Tomato 400 g
  • Suomen Iglu kanttarelli kokonainen pieni 200 g
  • Munakoiso tuore 20*20 mm kuutio 100 g
  • Kesäkurpitsa kuutio 20*20 mm 100 g
  • Minitomaatti tuore (halkaise) 80 g
  • Sipulikuutio 50 g
  • Kevätsipulia pilkottuna renkaiksi.30 g
  • Valkosipulin kynsi hake 50 g
  • Herbafrost luomu pakaste basilika 35
  • Merisuola 1 tl
  • Mustapippurirouhe 1 tl
  • Valmistusohje;
  • Paista ensin kanttarellit rapeiksi, lisää muut kasvikset ja paahda lisää.
  • Lisää Granoro Polpa De Tomato
  • Kuumenna herkku.
  • Maista!
  • Lisää Herbafrost luomu basilika + muut lehtivihreät.
  • Maista!
  • Maista! Annostele valmis kastike keitettyjen pastojen joukkoon hyvin sekoittaen Annostele annos houkuttelevasti esille keittolautaselle + ripottele pintaan parmesaanilastuja / raastetta.
  • Siivilöi kuuma vesi pois, kun pasta on keitetty oikean minuuttiajan. Kaada kuumapasta sekoitus kulhoon ja lisää noin 0,5–1 dl hyvää oliiviöljyä antamaan kiiltoa pastoille sekä pitämään ne irrallisena.
  • Voit tässä vaiheessa lisätä myös hippusellisen suolaa / mustapippuri halutessa?
  • Maista!

Valmistaminen;

  • Lisää aiemmin valmistamasi / valittu kastike pastojen sekaan, sekä pyöräytä työvälineellä kastike ja pasta varoen kuohkeaksi ja tasaisesti sekaisin.
  • Annostele pasta-annokset valitulle mielellään syvälle lautaselle tyylikkäästi.
  • Laita pinnalle Parmesaani raastetta tai lastuja sekä tilkka hyvä laatuista oliiviöljyä
  • Nauti hyvässä seurassa italialaisesta valmistamastasi herkkupastasta.

Vinkkejä;

  • Voit luonnollisesti korvata tuotteet laktoosittomiksi / laktoosillisiksi.
  • Voit muuttaa pääraaka-aineen miksi vaan tahdot?
  • Voit lisätä esimerkiksi lämminsavustettua merilohta palan pastojen päälle?
  • Voit tarjota esimerkiksi valkosipulipatonkia isona viipaleena pasta lautasen viereen

Annosten esiin laitto;

  • Annostele pasta houkuttelevasti syvälle lautaselle ja koristele mielesi mukaan😉

Koristelu

  • Parmesaani raaste / lastuja

Muut lisuke ideat;

  • Tuoreyrttiöljy
  • Valkosipulilastu-öljy
  • Chililastu-öljy
  • Pestokastike?
  • Juustopatonkipaloja
  • Valkosipulipatonkipaloja
  • Pippuripatonkipaloja
  • Savutettu lohipala
  • Kylmäsavustettua lohta suikaleena korvaamaan katkaravut?
  • Muut lihatuotteet?
  • Sienikastike?
  • Muut kasvispohjaiset kastikkeet?
  • Juustokastikkeet?
  • Mikä vain on lempikastikkeesi sopii mainiosti täydentämään Granoro pastojamme.