Reseptit

Linea Verde Bulgurvehnä uunipuuro 4;lle henkilölle ohje

Raaka-ainelista

  • Linea Verde Bulgurvehnä 500 g
  • Vesi 7 dl
  • Suola 1 rkl
  • Meijerivoita 80 g
  • Laktoositon kuohukerma 4 desilitraa

Valmistus;

  • Kuumenna suolalla maustettu vesi kiehuvaksi.
  • Laita Bulgurvehnä toiseen kattilaan ja lisää juuri kiehauttamasi vesi ryynien päälle sekä kansi/ muu. Anna turvota noin 10 minuuttia.
  • Siirrä kypsät turvonneet Bulgurvehnät uunivuokaan.
  • Lisää kuohukerma hyvin sekoittaen.
  • Laita päälle voinokareita.
  • Kypsennä uunissa + 120 C asteessa noin 2 tuntia.
  • Tarjoa raikkaiden marjojen / mehukeiton tai muun herkun kera Bulgurvehnä uunipuuroa.