Suomen Iglu kuutioituja pakaste kanttarellikuutioita 200 g
Sipulikuutio 50 g
Voita / margariinia 50 g
Vehnäjauhoja 50 g
Laktoositonta kuohukermaa 4 dl
Suolaa 1 tl (lopussa ennen maistoa)
Mustapippuri myllystä.
Sitruunalohko + tilliä kalan päälle. Nauti.
Valmistusohje;
Valmista Linea Verde Couscous-kasvispihvit. ( aiemman ohjeeni mukaisesti)
Valmista kanttarellimuhennos;
Paista sienistä ensin vesi pois, lisää sitten öljy/ voi tai margariini sekä sipulikuutiot.
Lisää jauhot, sekoita hyvin.
Lisää kermaa pikkuhiljaa koko ajan sekoittaen, ettei paakkuunnu.
Keitä muhennosta hiljaa hymyillen noin 15 minuuttia, että jauhot kypsyvät.
Mausta suolalla ja pippurilla sekä tuoreilla yrteillä, joista tykkäät.
Paloittele ja paista / keitä suolalla maustetussa vedessä kuoritut tuoreparsat all dente kypsäksi.
Paloittele ja poista ruodot kala fileistä, mausta kevyesti suolalla ja pippurilla, paista kypsäksi öljy-voiseoksessa pannulla . Kokoa annos edustavaksi ja nauti herkusta hyvässä seurassa.