Kreikkalainen salaatti fetan ja bulgurin kera
23 maaliskuun, 2015
Linea Verde Couscous salaatti ja grillattua parsaa
2 elokuun, 2016

Katkarapuvartaat punaisella pestokastikkeella kurkun ja couscoussalaatin kera

Maustettu couscous

4 dl keitetty couscous
1 tl kurkuma
1 rkl ruokaöljy
suola

Sekoita yhteen kulhossa ja mausta suolalla.

Punainen Pesto kastike

2 rkl punainen pesto
1 rkl tomaatti pyre
4 rkl ruokaöljy
5 tl chilijauhe

Sekoita kaikki ainekset yhteen.

Katkarapuvarras

200 g Isoja katkarapuja
4 kpl varrastikkuja

Lävistä jokaiseen varrastikkuun 3-4 katkarapua ja marinoi ne punaisella pesto kastikkeella, grillaa kuumalla pannulla 2-3 minuuttia.

Tuorekurkku salaatti

300 g tuorekurkku (viipaloitu)
200 g kirsikkatomaatti (lohkoina)
100 g kevät sipuli (pilkottuna)

Sekoita yhteen couscousksen kanssa ja tarjoile katkarapuvartaiden kanssa.