Linea Verde Couscous salaatti Surf and turf
3 elokuun, 2016
Supersuklainen banaani-couscouskakku
18 toukokuun, 2017

Kermainen mango-couscous, jälkiruoka 6:lle

1 dl Linea Verde classic medium couscous
1 dl kuuden hedelmän nektaria (Pirkka)
3 dl kuohukermaa
1/2 dl sokeria
11/2 tl vanilliinisokeria
200 g tuoretta, kypsää mangoa kuutioituna
1 (200 g) iso banaani
3/4 rkl limen mehua
tummia viinirypäleitä koristeluun

1. Kiehauta mehu, ota kasari levyltä pois. Kaada couscous joukkoon, sekoita. Anna turvota kannen alla 5 min. Anna jäähtyä, sekoita couscous irtonaiseksi haarukalla ennen kermavaahtoon lisäystä.
2. Vaahdota kerma, sokeri ja vanilliinisokeri löysäksi vaahdoksi. Soseuta banaani ja lisää limen mehu joukkoon.
3. Yhdistä ainekset kermavaahdon joukkoon varovaisesti sekoittaen.
4. Anna maustua jääkaapissa 15 min. ennen tarjoilua. Koristele viinirypäleillä.

Kevyemmän version saat, kun käytät 3 dl vispautuvaa vaniljakastiketta (12%) korvaamaan kerman, sokerin sekä vanilliinisokerin. Vaahdota kastike ja yhdistä ainekset siihen sekoittaen.