
Katkarapuvartaat punaisella pestokastikkeella kurkun ja couscoussalaatin kera
23 maaliskuun, 2015
Linea Verde Couscous salaatti Surf and turf
3 elokuun, 2016
Linea Verde Couscous salaatti ja grillattua parsaa
4 dl Linea Verde Täysjyvä couscous
4 dl vettä
2 kpl Knorr fond ”du chef” kasvisliemikuutio
1 kpl tuoreen limen mehu
2 rkl ruokaöljyä
1 kpl punasipuli kuutioituna
8 kpl retiisiä viipaloituna
2 kpl porkkanaa ohuina viipaleina
500 g tuoretta parsaa
200g. eriväristä paprikoita salmiakkikuvioisina
korianteria silputtuna
minttua silputtuna
tuoretta chiliä silputtuna
Keitä vesi ja sulata Knorr fon du chef kasvisliemikuutiot veteen, lisää Linea Verde Täysjyvä couscous
ja anna turvota noin 5 min. Lisää öljy ja limemehu ja sekoita couscous irtonaiseksi. Lisää joukkoon punasipuli, paprikat, retiisi- ja porkkanaviipaleet sekä hienonnetut yrtit. Tarkista maku.
Grillaa parsoja noin 4-5 minuuttia (paksuudesta riippuen). Laita Linea Verde couscous tarjoiluastiaan ja päälle grillatut parsat.
Tarjoa tsatsikin tai humuksen kanssa, lisäksi voit tarjota myös tuoretta maalaisleipää.