
Linea Verde Couscous salaatti ja grillattua parsaa
2 elokuun, 2016Kermainen mango-couscous, jälkiruoka 6:lle
18 toukokuun, 2017
Linea Verde Couscous salaatti ja grillattua parsaa
2 elokuun, 2016Kermainen mango-couscous, jälkiruoka 6:lle
18 toukokuun, 2017
Linea Verde Couscous salaatti Surf and turf
4 dl Linea Verde Täysjyvä couscous
4 dl vettä
2 kpl Knorr fond ”du chef” kasvisliemikuutio
1 kpl tuoreen limen mehu
2 rkl ruokaöljyä
1 kpl punasipuli kuutioituna
300 g. paprikaa (erivärisiä ) suikaleina
korianteria silputtuna
minttua silputtuna
tuoretta chiliä silputtuna
Keitä vesi ja sulata Knorr fon du chef kasvisliemikuutiot veteen, lisää Linea Verde Täysjyvä couscous
ja anna turvota noin 5 min. Lisää öljy ja limemehu ja sekoita couscous irtonaiseksi.
Lisää joukkoon punasipuli, paprikat, chili, minttu ja korianteri.
Surf and Turf
600 g naudan sisäfileettä
12 kpl tiikeriravun pyrstöjä kuorineen
12 kpl kampasimpukkaa
suolaa ja pippuria
öljyä grillaamiseen
Kuumenna grilli tai paistinpannu ja leikkaa naudan sisäfilee neljäksi pihviksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Grillaa ja laita pihvit vetäytymään folioon käärittynä, ei liian tiukaksi kääreeksi. Grillaa tiikeriravut 2 minuuttia molemmin puolin. Grillaa myös kampasimpukat noin minuutin verran paksuudesta riippuen.
Tarkista salaatin maku ja nosta tarjolle pihvien ja äyriäisten kanssa.
Lisukkeeksi sopii raikas tsatsiki-kastike .