Kuusi syytä valita Suomen Iglu

1Raaka-ainetta luotettavasti
Suomen Iglu on valinnut päämiehet ja kuljetusliikkeet huolellisesti. Siksi homma toimii. Pidämme tuotteistasi myös kuukauden varmuusvarastoa.
2Tuotteita laajalti, vaivatta ja hyvään hintaan
Mistä maasta kannattaa tilata? Mistä kannattaa maksaa? Mistä ei? Mitä säädöksiä tuontiin liittyy? Sinun ei tarvitse käyttää aikaa selvittämiseen, sillä Suomen Iglu hoitaa kaiken. Saat käyttöösi laajan valikoiman tuotteita yhdeksästä maasta: Suomi, Tanska, Espanja, Ranska, Italia, Kreikka, Hollanti, Belgia, Saksa, Puola, Unkari, Turkki ja Libanon.
3Vähemmän työtä, pakkausjätettä ja hävikkiä
Suursäkki vai pikkupussi? Saat sen kokoiset pakkaukset kuin haluat. Isoilla säkeillä teollisuusasiakkaamme säästää puolen päivän palkkakustannukset pelkästä pussien avaamisesta. Pakkausjätettäkin syntyy vähemmän. Tukkurien bisneksestä huolehdimme siten, että tuotteilla on aina myyntiaikaa jäljellä 3–6 kuukautta.
4Lupauksia jotka pitävät
Voit luvata huoletta asiakkaillesi luomua tai sopivuutta erikoisruokavalioihin. Suomen Iglu syynää pakkausmerkinnät. Jos herää pienikin epäilys, pyydämme Otaniemen Tullilaboratoriota tutkimaan. Jos etiketeissä ilmenee puutteita, liimaamme uudet vaikka omin käsin. Pääasia, ettei sinulle koidu viivytyksiä. Kaikki tuotteet ovat peräisin BRC-sertifioiduilta tai oman maansa tarkastuslaitoksen sertifioimilta tuottajilta. Itsellämme on luomumyyntilupa.
5Testatusti toimivat uutuudet helposti käyttöön
Suomen Iglu juoksee puolestasi Pariisin ja Kölnin messuilla. Testaamme joka vuosi kymmenkunta uutuutta yhteistyöravintolassamme. Maistuuko hyvältä? Helpottaako työtä keittiössä? Saat aidoissa olosuhteissa kyntensä näyttäneitä tuotteita. Näytepalvelumme pelaa, kun panostat tuotekehitykseen tai etsit uutuuksia valikoimiisi.
6Henkilökohtaista palvelua avoimelta ja reilulta kumppanilta
Saat keskusliikkeistä riippumatonta palvelua; sinun tarpeesi ja toimintatapasi ratkaisevat. Tiedät mistä hinta muodostuu etkä maksa turhasta. Myymme vain tukuille ja teollisuudelle. Vuonna 1992 perustettu Suomen Iglu on pikkuinen, ripeä perhefirma. Organisaatio on kevyt kuin salaatinlehti – kustannustehokasta sinulle! Meillä on aikaa paneutua tarpeisiisi. Haluamme, että meistä jää hyvä maku.

Timo Ahlberg

+ 358 9 2709 2990


Otto Lundström

+ 358 9 2709 2990