Granoro Pastojen keitto Koulu.
- Kuumenna vesi 3 litraa kiehuvaksi, lisää 2 rkl suolaa 400 g pasta keittämiseen (Huomio älä käytä öljyä pastojen keitinvedessä = on täysin turhaa, öljy nousee vaan veden pintaan, eikä auta pastaa.
- Noudata Granoro pusseissa olevia keittoaikoja. Aito italialainen pasta on oikein keitettynä/valmistettuna al dente eli suuntumalta napakkaa ja maukasta.
- Päämiehemme ei suosittele aidon italialaisen pastan ns. ylikeittämistä ” ylipehmeäksi”
- Siivilöi kuuma vesi pois, kun pasta on kiehunut annetun ajan. Kaada kuuma pasta sekoitus kulhoon, lisää valmistamasi kastike pastojen joukkoon. Sekoita kastike tasaisesti kauttaaltaan pastojen kanssa. Nosta kauhalla herkullinen pasta syville keittolautasille, joista pasta-annokset on helppo syödä.
- Ripottele pinnalle aitoa parmesaanilastuja / parmesaaniraastetta ja nauti.
- Voit lisätä hyvää ja laadukasta oliiviöljyä tuomaan notkeutta ja oliivien makua pasta annokseesi myös hippusellisen suolaa / mustapippuri halutessa?
- Voit tässä vaiheessa lisätä myös hippusellisen suolaa / mustapippuri halutessa pinnalle.
- Pasta on hyvä syödä keittolusikan sekä haarukan avulla.
- Katkarapu-tomaattikastike, valmistusaika noin 20 minuuttia.
- Granoro Polpa Di Tomato 400 g
- Katkarapu kuorittu / Luxus katkarapu 400 g
- Sipulikuutio 100 g
- Valkosipulikuutio tuore 50 g
- Laktoositon kuohukerma 2 dl
- Herbafrost luomu pakaste Tilli 35 g
- Mustapippurirouhe 1 tl
- Koskenlaskija punainen 100 g pkt
- Valmistusohje;
- Sulata ja valuta katkaravut.
- Kuumenna Granoro Polpa Di Tomato tomaattimurska sekä kerma.
- Lisää koskenlaskija juustoa + mausteet joukkoon.
- Mausta kastike makutottumuksesi mukaan!
- Maista!
- Lisää ravut
- Lisää Herbafrost luomu tillihake
- Maista! Annostele valmis kastike keitettyjen pastojen joukkoon hyvin sekoittaen Annostele annos houkuttelevasti esille keittolautaselle + ripottele pintaan parmesaanilastuja / raastetta.
Valmistaminen;
- Lisää aiemmin valmistamasi / valittu kastike pastojen sekaan, sekä pyöräytä työvälineellä kastike ja pasta varoen kuohkeaksi ja tasaisesti sekaisin.
- Annostele pasta-annokset valitulle mielellään syvälle lautaselle tyylikkäästi.
- Laita pinnalle Parmesaani raastetta tai lastuja sekä tilkka hyvä laatuista oliiviöljyä
- Nauti hyvässä seurassa italialaisesta valmistamastasi herkkupastasta.
Vinkkejä;
- Voit luonnollisesti korvata tuotteet laktoosittomiksi / laktoosillisiksi.
- Voit muuttaa pääraaka-aineen miksi vaan tahdot?
- Voit lisätä esimerkiksi lämminsavustettua merilohta palan pastojen päälle?
- Voit tarjota esimerkiksi valkosipulipatonkia isona viipaleena pasta lautasen viereen
Annosten esiin laitto;
- Annostele pasta houkuttelevasti syvälle lautaselle ja koristele mielesi mukaan😉
Koristelu
- Parmesaani raaste / lastuja
Muut lisuke ideat;
- Tuore yrtti öljy
- Valkosipulilastu-öljy
- Chililastu-öljy
- Pestokastike?
- Juustopatonkipaloja
- Valkosipulipatonkipaloja
- Pippuripatonkipaloja
- Savutettu lohipala
- Kylmäsavustettua lohta suikaleena korvaamaan katkaravut?
- Muut lihatuotteet?
- Sienikastike?
- Muut kasvispohjaiset kastikkeet?
- Juustokastikkeet?
- Mikä vain on lempikastikkeesi sopii mainiosti täydentämään Granoro pastojamme.