Linea Verde Couscous 200 g (hauduta 10 minuuttia kaada kiehuva suola maustettu vesi ( 3 dl) päälle)
Suomen Iglu pakaste kanttarellikuutio 200 g
Sipulikuutio 100 g
Voi 50 g
Vehnäjauho 40 g
Laktoositon kuohukerma 6 dl
Vesi 4 dl
Suola
Mustapippurirouhe
Punasipulihilloke;
Punasipuli ½ viipale 2 dl
Hillosokeri 2 rkl
Punaviinietikka 2 rkl dl
Ohje;
Hauduta couscous ja jäähdytä.
Kuumenna kattila johon pakaste sienet, haihduta vesi pois ensin, älä polta kuitenkaan sieniä.
Lisää sipulikuutiot ja öljy + voi.
Kuullota hiukan koko ajan puuhaarukalla sekoittaen.
Lisää jauhot, sekoita koko ajan.
Lisää vesi ja kermaa tasaisena nauhana, sekoita koko ajan, ettei paakkuunnu.
Keitä noin 15 minuuttia kunnes jauhot ovat kypsiä ja keitto samettisen pehmeää.
Lisää suola ja mustapippurirouhe. Maista ja lisää persiljahaketta ? muuta yrttiä jos niin haluat tuomaan väri ja iloa.
Punasipulihilloke; Kuumaan kattilaan sipuliviipaleet + hillosokeri, sekoita hyvin + lisää punaviinietikka. Ota kattila pois liedeltä sekä siirrä hillotut punasipulit toiseen astiaan.
Kokoa keitto lautaselle keskelle päälle couscousia ja punasipulihilloketta, tarjoa lämpimän leivän kera ja nauti herkusta.